optipro distrib

Shop

Retur si Garantie

Politica de retur

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, uite ce trebuie sa faci:
Scrie-ne un email la adresa: comenzi@optiprodistrib.ro si spune-ne care este motivul pentru care doresti sa faci returul. Lasa-ne si un cont bancar in care sa iti restituim suma aferenta produselor returnate.
Trimite produsele pe care doresti sa le returnezi in maximum 14 de zile de la primirea comenzii, in stare intacta, fara urme de uzura sau pete, cu etichetele inca atasate. Poti trimite produsele cu orice curier doresti, iar adresa noastra este:
Optypro Distrib SRL
Bulevardul Voluntari Nr. 72, Voluntari, Bucuresti
Telefon: 0721 756 647
Iti vom returna banii in contul tau in maximum 30 zile de la primirea coletului, dupa verificarea integritatii produselor. Daca ai intrebari, ne poti scrie si iti raspundem cu drag 😊.

Garantie

Toate ramele de ochelari sau modelele de ochelari de soare achizitionate de pe site-ul nostru au garantie 12 luni. Daca identifici orice neconformitate sau se strica prin utilizarea normala a acestora (nu prezinta urme de lovituri / strivire ), iar clientul tau ii returneaza in magazinul tau, iti putem inlocui produsul sau restitui contravaloarea sa.
Trimite-ne un email la adresa comenzi@optiprodistrib.ro care cuprinde o poza cu ochelarii stricati, codul acestora si modul in care doresti sa beneficiezi de garantie (inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii platite in contul tau). Daca cererea de utilizare a garantiei este aprobata, vei primi banii inapoi sau un produs care sa inlocuiasca ochelarii stricati in maximum 14 zile. Daca cererea ta este respinsa, vei primi un email in care vom argumenta motivul pentru care cererea de utilizare a garantiei nu este acceptata.

 

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Call Now Button